ONZE ANDERE WEBSITES

Freesmachine Amersfoort

Pictoprint.nl
Webshop die zich richt op consumenten voor het afdrukken van foto's op Aluminium, Plexiglas, Hout etc. Bestelsite voor gepersonaliseerde Klikostickers, Huisnummerbordjes en Groeimeters.

Kaartmix.nl

Kaartmix.nl
Webshop voor het bestellen van trouwkaarten, jubileumkaarten en geboortekaarten. Unieke ontwerpen die allemaal als template beschikbaar zijn om je eigen tekst in te plaatsen. Elke template is bovendien volledig naar eigen wens aan te passen, zowel in kleur, lettertype en afbeeldingen.

bizzprint-signmakers.nl

Bizzprint-signmakers.nl
Website waarin onze sign- en montageactiviteit wordt belicht. Hier zie je veel van de projecten waarvoor we niet alleen de productie maar ook de montage op locatie hebben verzorgd.

Rollup-banners.eu

Rollup-banners.eu
Website met alle typen rollup-banners die we kunnen leveren. Hier vind je overzichtelijk alle mogelijkheden en formaten met prijzen op een rij. Uiteraard met een link naar onze webshop waar je meteen kunt bestellen

Brandportal

Brandportal.bizzprint.nl
Met een Brandportal beheers je het inkoopproces van Print & Sign binnen jouw organisatie en heb je bovendien de ultieme tool om je huisstijl te bewaken. Bestelgemak en budgetbewaking tegen verrassend lage kosten. Op deze website lees je er alles over.

klikosticker.eu

Klikosticker.eu
Productsite van Pictoprint.nl met een overzicht van de te bestellen klikostickers. Al deze stickers zijn te personaliseren met je eigen straatnaam en huisnummer of elke andere tekst die je maar wil. Op deze website heb je alle stickers op een rij en uiteraard linken we direct naar onze webshop waar je kunt bestellen

logokentekenplaat.nl

Logokentekenplaat.nl
De machine past perfect in ons plaatje. Zo kunnen we nu tot het maximale formaat van 125 x 250 cm in contour snijden en frezen. Bovendien is het aantal materialen wat we kunnen verwerken toegenomen. Zo kunnen we nu nog beter Reboard materialen tot 16 mm dik in contour snijden en deze zelfs met een V-cut snijden waardoor er allerlei 3D toepassingen mogelijk worden.

digitale foliedruk

Digitalefoliedruk.nl
Met deze speciale techniek kan Bizzprint luxe foliedruk aanbieden in kleine oplagen. Deze techniek is digitaal waardoor we zonder stempel en hoge stelkosten meteen kunnen foliedrukken. Op deze website zie je voorbeelden en lees je meer over de techniek en aanleverspecificaties.

 

Terug naar het overzicht