NIEUWE ARIZONA 1360 GT BIJ BIZZPRINT
 

De volgende stap

Sinds begin januari 2020 is onze nieuwe Arizona vlakbedprinter in productie. Daar zijn we natuurlijk onwijs trots op. De machine heeft de nieuwste LED technolgie aan boord en dat is niet alleen energiezuinig maar vergroot ook onze mogelijkheden. Omdat het materiaal waarop we printen minder warm wordt hebben we minder last bij het printen van gevoelige materiaalsoorten. 

 

Hogere kwaliteit en extra mogelijkheden

De Arizona 550GT was al één van de betere machines in de markt. Met de Arizona 1360GT weten we de kwaliteit verder te verbeteren. Met name bij het drukken van foto's zien we een stap vooruit. Bovendien biedt de machine nieuwe mogelijkheden. Zo kunnen we nu transparante stickers draaien met tweezijdig leesbaar beeld. Verder is de machine in staat om zeer fijne detail en de kleinste lettertjes scherp te printen. Daarnaast heeft de machine een optie die 'Touchstone' heet. Daarmee bouwen we met inktlagen een 3D beeld op. Hieronder leggen we je uit hoe dat werkt.

 

Touchstone printen

Met een speciale plug-inn voor Photoshop die gratis beschikbaar is bewerk je je beeld. In de plug-inn maak je een extra laag aan waarmee je reliëf in het beeld brengt. Hoe dat technisch precies werkt leggen we je op aanvraag graag uit. Je kunt op je scherm een preview bekijken van het 3D beeld. Als het naar wens is lever je het beeld aan bij Bizzprint. Onze RIP vertaalt het beeld naar lagen die we printen. De Arizona bouwt in meerdere 'passes' een reliëflaag op en dekt deze af met het fullcolour beeld. Op die manier onstaat een unieke print met een opliggende laag die je kunt zien en voelen

Terug naar het overzicht