LARGE FORMAT PRINT

Large format print is de techniek waarmee we de producten in de categorie Presentatie en Decoratie printen. Deze techniek werkt op basis van inkjet en levert mooie prints die kleurecht en weerbestendig zijn.

 

De techniek kun je aan ons overlaten
Elke toepassing vraagt om een specifieke printtechniek. Soms heeft dat te maken met hoe lang een print mee moet gaan. Een zelfklevende folie voor op de auto heeft een andere levensduur dan een eenvoudig aanbiedingsposter in de winkel. Bepaalde materialen kunnen buiten gebruikt worden wat ook weer bepalend is voor de printtechniek die we kiezen. Gelukkig kun je dat aan ons overlaten en hoef je er niet over na te denken.

 

Van een snel geprinte A0 poster tot 200 meter plaatmateriaal...
Of je nu vanmiddag nog een poster nodig hebt of volgende week 200 meter geprint plaatmateriaal in huis wil hebben... We lossen het altijd op!

Offerte op maat laten maken
In het menu hierboven vind je een basis-assortiment waarmee je snel je huisstijldrukwerk, promotiedrukwerk, presentatie- en decoratiematerialen kan bestellen. Als je liever een offerte wil dan kun je ons ook altijd mailen met jouw projectgegevens. We maken graag een offerte op maat.