DIRECT MAIL

Direct Mail activeert je klanten. Met name de meer opvallende mailingen die vragen om actie of blijven hangen omdat ze opvallen kunnen bijdragen aan het verhogen van je omzet. Er zijn natuurlijk veel factoren die bijdragen aan conversie maar één ding is zeker; Je Direct Mail wil je vlekkeloos uitgevoerd hebben!

 

Je Direct Mail in goede handen
Bij Bizzprint weet je zeker dat je Direct Mail project in goede handen is. We kunnen je database ontdubbelen of  je records aanpassen zodat de database goed te gebruiken is om je Direct Mail te printen. Bij het drukken van je mailing zijn we niet beperkt tot standaard formaten maar heb je echt de vrijheid iets opvallends te laten maken.

Oog voor de details
Bizzprint is gespecialiseerd in Direct Mail waar het gaat om de details. Dat wil zeggen dat je niet bij ons moet zijn voor massale acties waarin tienduizenden mailingen worden verzonden. Wij zijn goed in mailingen waar een extraatje in zit. Dat kan een gimmick zijn, een speciale afwerking, of een opvallende personalisering. Omdat we de techniek in huis hebben om iets opvallends te maken weet je zeker dat daarmee jouw mailing op zal vallen en dus de respons beter is.

 

Sky is the limit
Hoever wil je gaan? Je kunt bij ons je Direct Mail laten maken met stansjes, in doosjes of blikken versturen en zelfs in goudfoliedruk laten personaliseren. Wat we hiermee willen zeggen... Je kunt helemaal los gaan en een mailing laten maken die je klanten niet snel zullen vergeten.

Brainstormen of offerte op maat laten maken
Heb jij een uitdagend project? Of wil je misschien eens brainstormen over wat er mogelijk is? Neem contact met ons op, we vinden het leuk om met je van gedachten te wisselen.

Inspiratie nodig voor jouw mailing?
Bekijk hier onze blog met leuke voorbeelden