ALLES WAT WE GRAAG MET JE WILLEN DELEN

 

envelop aflopend drukken

Augustus 2020 | Printen op bijna alles...

We printen op bijna alles. En dat kun je letterlijk nemen... 

Hoe letterlijk lees je hier


thuiswerk mailingen

Augustus 2020 | Werkt je team thuis? Denk eens aan een mailing voor de thuiswerkers

Terug van vakantie en weer aan de slag is dit jaar anders dan anders. Veel mensen werken nog thuis. Een goed moment om een ludieke mailing naar je team te sturen.

Check hier de mogelijkheden die we bieden


envelop aflopend drukken

Juli 2020 | Enveloppen aflopend drukken bij Bizzprint

We kunnen nu op bestaande enveloppen aflopend drukken. Hiermee kun je zowel de voor- als de achterkant van een envelop voorzien van een rondom aflopende bedrukking. Dat is vooral leuk voor actiematige inzet. Nu ook haalbaar in de wat kleinere aantallen...

Check hier de mogelijkheden die we bieden


wanddecoratie en signing

Juni 2020 | Print & Sign in je bedrijfspand laten regelen door Bizzprint

Van de bordjes op de parkeerplaats tot een complete metamorfose van de wanden in je bedrijfspand. Interieur en signing regel je snel en vertrouwd met Bizzprint. In dit artikel vertellen we je alles over de mogelijkheden.

Check hier de mogelijkheden die we bieden


One Way Vision folie aanbrengen

juni 2020 | One Way Vision folie op je bedrijspand

One Way Vison is een makkelijke manier om opvallende reclame aan te brengen op de ramen van je pand. Het is een relatief voordelige folie die we snel voor je kunnen aanbrengen en het heeft een aantal unieke eigenschappen. In dit artikel vertellen we alles over deze unieke folie en hoe je die kunt toepassen op jouw pand.

Lees hier alles over de mogelijkheden One Way Vision Folie


auto beletteren

Juni 2020 | Autobelettering regel je bij Bizzprint

Heb je al eens gedacht om je auto in te zetten als reclamedrager voor je bedrijf? Of het nu gaat om een logo en bedrijfsnaam of een complete carwrap, je kunt er voor terecht bij Bizzprint! Omdat Bizzprint steeds meer belettering doet en de mannen van kantoor ook wel eens hun talenten wilde laten zien mochten ze oefenen op de Bizzprint bus. Goed om te ervaren, en het is gelukt, maar heb je een beletteringsklus? We sturen toch maar één van de mannen...

Check hier de beletteringsprojecten die ons team heeft gedaan


Mei 2020 | Covid-19 werkplek afscherming

Een voordelige manier van afschermen van werkplekken op kantoor. Met onze folie en klemprofielen bescherm je medewerkers die tegenover of naast elkaar werken. Desgewenst te leveren met een leuke print. Voordeel is dat deze oplossing is op te sturen in een koker en super snel is op te hangen!

Lees over de werkplek afscherming 


Mei 2020 | Covid-19 maatregelen communiceren met een postieve twist

Nog heel even dan mogen we stapje voor stapje weer open. Als je weer gasten gaat ontvangen dan heb je wat te communiceren over preventie. Ga je dat doen met roepen wat allemaal moet of gebruik je een positieve twist en heet je jouw klanten Welkom nu je weer Open bent?

Lees over de middelen die we bieden 


April 2020 | Steek de thuiswerker een hart onder de riem

Als je mensen thuiswerken dan heb je veel digitaal contact. Inmiddels wordt er naast aanpassingevermogen ook uithoudingsvermogen gevraagd. Het is een prima moment om te laten weten dat je dat waardeert. Laat iets op de mat vallen met een knipoog en een bedankje. Het is een gebaar die enorm op prijs gesteld wordt!

Lees over de mogelijkhedenMaart 2020 | Direct mail nog belangrijk in de mediamix

In de steeds veranderende mix van kanalen die marketeers inzetten, is direct mail een constante factor. Dat bleek opnieuw uit de Grote Marketing Enquête van vakblad Adformatie.

Lees meer over wat Direct mail kan doen


Maart 2020 | Nieuwe webshop Bizzprint.nl gaat live

Ons enthousiastme over de waanzinnig leuke vormen van print & sign die vandaag de dag mogelijk zijn staan aan de basis van onze nieuwe webshop. We zochten enerzijds naar een manier om onze reguliere printproducten op een efficiënte en scherp geprijsde manier aan te kunnen bieden, maar vonden ook dat de producten waar we echt happy van worden, een eigen podium verdienen. Het nieuwe Bizzprint.nl combineert die twee naadloos!

Ontdek snel wat de nieuwe webshop voor jou kan betekenen


Maart 2020 | Bizzprint team figureert in grappige animaties
Om op ludieke manier onze nieuwe webshop te promoten werden een paar animatievideo's gemaakt. En omdat ons team uiteindelijk jouw bestelde print & sign met zorg gaat regelen kregen zij uiteraard een plekje in de animatie. 

 


Bekijk de animatievideo's


Januari 2020 | Plaatsing nieuwe Oce Arizona 1360 vlakbedprinter

Na jaren trouwe dienst is onze Arizona 550 GT vervangen door de nieuwe Arizona 1360 GT vlakbedprinter
De nieuwe machine print nog scherper, en is voorzien van de nieuwste LED technologie.
Met deze machine kunnen we snel inspelen op de meest uiteenlopende wensen en zelfs in reliëf printen.


Lees hier alles over deze nieuwe aanwinst