VOLG ONS OP LINKED IN

Op onze LinkedIn bedrijvenpagina delen we regelmatig leuke projecten en nieuwe mogelijkheden in Print & Sign. Ben jij verantwoordelijk voor marketing of communicatie? Ben je facilitair manager of heb je een eigen onderneming en op zoek naar manieren om je bedrijf te promoten? Dan is het zeker de moeite waard om ons te volgen op Linked In!
 

 Bizzprint volgen op Linked In

Projecten
Regelmatig delen we projecten die we gedaan hebben op onze Linked In pagina. Een goeie manier om een indruk te krijgen van onze mogelijkheden en misschien brengt het je wel op ideeën voor je eigen organisatie.

Technieken
Misschien gaat het je wel alleen om het resultaat en heb je niks met techniek. Toch weten we dat veel mensen het wel degelijk leuk vinden om iets meer te weten over hoe een product tot stand komt. We zullen je niet vermoeien met uitgebreide technische uitleg, maar bieden wel regelmatig even een kijkje in de keuken.

Nieuwe mogelijkheden en producten
Bij Bizzprint zijn we niet van het stilzitten. Dus we voegen regelmatig nieuwe producten toe aan onze webshop of halen nieuwe technieken in huis om van je print of signklus iets speciaals te kunnen maken. 

Tip & trucs
Zo af en toe hebben we handigheidjes die je helpen. Bijvoorbeeld bij het maken van een goed document, of bij het kiezen van de juiste materialen voor jouw campagne. Die delen we graag met je.

Overtuigd?
Volg dan vanaf nu onze Linked In pagina en blijf voortaan op de hoogte