ONS TEAM

Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang, met elkaar samenwerken is succes.

Henry Ford

Lourens Bizzprint

LOURENS DE GRAAF

Is er één uit Bunschoten Spakenburg. Getrouwd met Miranda. Trotse papa van een dochtertje en zoontje. Kwam op z’n trouwdag naar de zaak. Heeft een gezonde passie voor z’n werk. Begonnen als stagair en nu mede-eigenaar. Als Lourens iets beloofd dan komt het goed.

Mail Lourens
Egge

EGGE LENSTRA

Doet samen met Lourens en Marco het accountmanagement en de productiebegeleiding. Zit nog in de ontkennende fase voor wat betreft de leesbril, maar zonder gaat echt niet meer. Is samen met Lourens eigenaar en opperhoofd maar staat graag met de beide voetjes in de klei.

Mail Egge

MARCO BOGAARD

Woont met z'n vrouw en dochter in Zeewolde. Marco werkt al bijna z'n hele leven al in de grafische industrie. Doet samen met Lourens en Egge de projectbegeleiding. Marco is van het kaliber niet lullen maar poetsen, die als de nood aan de man is even meehelpt in de productie.

Mail Marco
Arwin

MARTINE GOSKER

Komt uit Amersfoort. Heeft een snelle babbel en snelle handen. Helpt regelmatig mee met handmatige afwerking. Haalt steeds vaker koffie voor de jongens en is behalve onze vrolijke noot ook regelmatig onze redder in nood…

Mail Martine
Martine
Max Bizzprint

MAX MASTEBROEK

Onze MacMax, de DTP-er / vormgever uit Bunschoten. Checkt de digitale input van onze klanten, maakt soms recht wat krom is, voegt toe, bedenkt, en creëert.Max is een stille kracht, die elke klus leuk vind (zegt hij). Haalt relatief weinig koffie. wij hebben het opgegeven.

Mail Max
Fred Bizzprint

FRED VISSERS

Komt uit Amersfoort. Fred is onze database-kunstenaar. Steekt daarnaast veel tijd in ‘zijn’ largeformat printers en zorgt dat de servers en computers doen wat ze moeten doen. Kun je ‘s nachts z’n bed uit bellen voor een ICT probleem. Gelukkig is dat (bijna) nooit nodig.

Mail Fred

BART PELLIKAAN

Komt uit Hilversum, Bart werkt met vlakbedprinter en snij-freesmachine. Bart print op (bijna) alles. Neemt vrijdagmiddag altijd afscheid met de gevleugelde woorden ‘ik ben blij dat het bijna weer maandag is jongens’.

Mail Bart
Bart PELLIKAAN

RON VAN DER SPOEL

Komt uit Dronten. Ron is een echte aanpakker en tovert van de Nexpress de meest waanzinnige projecten. Naast het bedienen van de persen doet hij de afwerking er geruisloos tussendoor. Ron is onze ‘handige Harry’

Mail Ron
Ron van der Spoel
Suus Bizzprint

SUSAN VAN DOORN

Susan komt uit IJsselstein en heeft meer inkt en metaal in d’r body dan de printers waar ze mee werkt. Deze blonde rockchick is van het uitstervende ras wat van school kwam als ‘Printmedia Technoloog’.

Mail Susan
Joop Bizzprint

JOOP OOSTERHOFF

Onze Joop komt uit Amersfoort, woont in een begeleid wonen project en doet zijn werk bij Bizzprint vol overgave. Zolang zijn voetbalclub niet verliest is hij een gezellige collega. En anders is het na drie dagen over…

Mail Joop