DIGITAAL DRUKKEN

Bizzprint werkt met een Kodak Nexpress. Deze digitale drukpers biedt unieke nieuwe mogelijkheden. De machine is uitgerust met de nieuwste HD toner voor een ongekende afdrukkwaliteit. 

Drukfomaat
De eerste unieke eigenschap van onze Kodak Nexpress is het drukformaat. Digitaal drukken tot een formaat van 35 x 91 cm. Dat geeft letterlijk de ruimte aan uw creativiteit.

PMS kleuren perfect te printen
De Nexpress heeft een unieke 5e druktoren waarmee naast fullcolor nog RGB kan worden toegevoegd. daarmee zijn bijna alle PMS kleuren nu optimaal te benaderen.

Transparante toner
De Nexpress kan over de afdruk een transparante toner meeprinten. Deze heeft een zijdeglans. Met een aparte bewerking kunnen we deze toner hoogglanzend maken zodat een UV-lak effect ontstaat.

Dimensional toner
In de vijfde druktoren kunnen we ook een Dimensional toner toevoegen aan de afdrukken. Dit is een soort opdikkende transparante toner waarmee structuur geprint kan worden. Denk aan het accentueren van een tekst of het toevoegen van een (plaatselijke) leer of linnenstructuur aan uw afdruk.

Goud Metalic
Ten slotte kan de machine ook allerlei metalic tinten printen waaronder goud. 

 

Meer opties
Naast de Nexpress beschikt Bizzprint zelf over diverse printers van Xerox en Canon. Aangevuld met afwerkingsapparatuur voor veredeling, rillen, vouwen en hechten kunnen we daardoor in eigen huis snel en flexibel inspelen op jouw vraag.

Partners
Naast de eigen productie maken we veel gebruik van de printcapiciteit van onze vaste partners. Dit maakt ons flexibel en vergroot de mogelijkheden die we kunnen bieden. Dit soort samenwerkingen vertalen zich in voordeel voor jou als klant omdat je weet dat er de best passende oplossing voor jouw vraag wordt geboden.