GROTE VLOERSTICKERS IN SHOWROOM PLAKKEN

vloerstickers bestellen

Opvallende grote vloerstickers voor in de showroom

In opdracht van Creative Result Communication mochten wij deze klus verzorgen. Met een korte doorlooptijd wist Bizzpint de productie en montage van twee mega grote vloerstickers van maar liefst 4 x 6 meter te realiseren in deze autoshowroom in Leusden.

vloersticker printen

Duurzame folie met een antslip laminaat

De vloerstickers werden geproduceerd op een speciale high tack folie en afgewerkt met een vloerlaminaat met antislip certificaat. De gebruikte folie heeft een goede hechting en is toch na een aantal maanden nog te verwijderen zonder lijmresten op de vloer achter te laten.

vloerstickers autoshowroom

De vloer als opvallende reclamedrager

In dit project worden de vloerstickers gebruikt om de speciale auto's die er op geplaatst worden extra te laten opvallen. Een vloersticker kun je op deze manier uitstekend als decoratief element gebruiken. Vloerstickers worden ook vaak gebruikt als echte reclamedragers. Een vloersticker is namelijk een prima manier om je product onder de aandacht te brengen.

Verschillende soorten vloerstickers

Afhankelijk van de ondergrond en hoe lang je een vloersticker wil laten zitten kunnen we verschillende materialen inzetten. In dit project gingen we voor een high tack materiaal die een betere hechting heeft. Als je kortstondige reclame wil maken op de vloer hebben we voordelige, eenvoudig te verwijderen varianten. Ten slotte hebben we ook een versie met een dot-belijming die door een leek zeer eenvoudig is te plakken en gemakkelijk verwijderd kan worden na gebruik.

Terug naar overzicht