CORONA VLOERSTICKERS EN ANDERE COVID-19 COMMUNICATIE
 

Communiceer duidelijk de maatregelen
Het communiceren van de 1,5 meter regel en de extra aandacht voor hygiëne blijft belangrijk. In je bedrijf kun je dat in je eigen huisstijl op een nette manier doen met de hulp van Bizzprint. Een veel toegepaste vorm is het werken met vloerstickers. We hebben voor elke ondergrond de juiste materialen. Bijvoorbeeld als je kortstondig wil communiceren en zeker wil weten dat je de sticker heel simpel en zonder lijmresten van je dure vloer is te halen. Maar ook als je moet plakken in een magazijn en er heftrucks over de stickers rijden. De vloerstickers worden altijd afgewerkt met een gecertificeerde antislip laminaat. We weten wat er nodig is en monteren desgewenst op locatie.

Zo werkt het
Je kunt je ontwerp aanleveren of wij regelen het ontwerp voor je. We stemmen samen af wat je wensen zijn en hoe de ondergrond is. Daarna laat je het los en regelen wij de rest. Dus bel ons gerust om je te laten informeren.

 

Geregeld van A-Z
Bizzprint regelt het voor je van A-Z. Dat betekent dat we alles voor je kunnen doen van vormgeving, productie, lamineren en contoursnijden t/m de montage van de vloerstickers op locatie.

Kijk ook naar onze standaard Covid-19 middelen die je kunt bestellen

Terug naar overzicht