HANDLING EN FULFILMENT 

Print zonder handling of fulfilment is niet compleet. Vaak maakt de handling van jouw klus het verschil. Iedereen kan drukken of printen en de meesten nog goed ook... Waar je vaak tegenaan loopt is dat het proces wat na het drukken of printen komt leidt tot problemen of frustratie.

 

Handling vraagt om aandacht
Bij Bizzprint zijn de lijnen kort. Dat vertaalt zich in extra aandacht voor je project en snel kunnen schakelen. Dat klinkt misschien niet bijzonder maar het maakt wel precies het verschil. Misschien herken je het wel. Je spreekt wat af maar het wordt niet geregeld. Er gaat wat fout en je krijgt te horen dat je niet de juiste instructie hebt gegeven... Dat ga je bij ons niet tegenkomen.

Oog voor de details
Het gaat om de details. Druk- of printwerk moet goed zijn. Een perfecte handling maakt het af. Je klus moet goed gevouwen, geplakt of gemonteerd worden. De verpakking moet kloppen. De ervaring van de gebruiker moet optimaal zijn. Dat vraagt om aandacht en oog voor details.

 

42 adressen in verschillende samenstelling
Drukken en printen kunnen we. Echt leuk wordt het als je diverse items laat maken en die in verschillende samenstellingen op 42 adressen geleverd wil hebben. Dat vraagt om regie en de capaciteit het zorgvuldig te regelen. We doen het dagelijks en we doen het goed.

Brainstormen of offerte op maat laten maken
Heb jij een uitdagend project? Of wil je misschien eens brainstormen over wat er mogelijk is? Neem contact met ons op, we vinden het leuk om met je van gedachten te wisselen.

Meer weten over wat we doen aan handling en fulfilment?
Bekijk op onze blog website inspirerende voorbeelden van projecten