REGEL JE AUTOBELETTERING BIJ BIZZPRINT

Autobeletteringautobelettering

 Autobeletteringautobelettering

Gebruik je auto als reclamedrager
Je auto is een perfecte reclamedrager voor je bedrijf. Een goed uitgevoerde belettering draagt bij aan je naamsbekendheid en is een voordelige manier om je bedrijf in de regio onder de aandacht te brengen

Van eenvoudig logo tot een complete wrap
Je kunt met een relatief lage investering je auto's al laten voorzien van je bedrijfslogo en gegevens. We kunnen dit uitvoeren in snijfolie of een fullcolour print en regelen de montage gewoon bij je voor de deur. Als je een stapje verder wil gaan kun je er voor kiezen (een deel van) je auto te laten wrappen. Er wordt dan op een speciale folie een fullcolour print gemaakt die helemaal naadloos op de auto wordt aangebracht, De folie is duurzaam en kleurecht en zal jarenlang meegaan. De folie is zonder schade weer te verwijderen als je later de auto wil verkopen.

Ook een actie kun je op je auto communiceren
Naast het aanbrengen van een permanente belettering of carwrap kun je de auto ook gebruiken om acties te communiceren. Heb je bijvoorbeeld een aanbieding die je onder de aandacht wil brengen? We kunnen die op een non-permanente sticker printen die eenvoudig zelf kan aanbrengen. Na afloop van de actie is deze snel weer te verwijderen.

Magneetplaten
Wil je bij het zakelijk rijden je bedrijf promoten maar rij je privé liever neutraal? Dan is het werken met magneetplaten misschien een optie voor jou. We informeren je graag over de mogelijkheden.

►Wil je even van gedachten wisselen? Mail ons en we nemen contact met je op!

 

 

 

Terug naar het overzicht