UPDATE NIEUWBOUW BIZZPRINT

Bizzprint gaat eind 2023 verhuizen naar een nieuwe locatie in Vathorst Amersfoort. In februari is begonnen met het leggen van de fundering. Begin mei werd de staalconstructie geplaatst en eind juni waren de contouren van het pand al goed zichtbaar.

We hopen dat het pand voor de bouwvak vakantie helemaal wind- en waterdicht is. Na de vakantie kan gestart worden met de binnenbouw. Als alles volgens planning verloopt gaan we in december 2023 verhuizen naar de nieuwe locatie. 
 

nieuwbouw Bizzprint juni 2023

Locatie
Ons nieuwe pand komt op bedrijventerrein 'De Eilanden". Dat ligt op een mooie locatie tegen het kruispunt van de A1 en A28 aan. Mooi centraal in Nederland en voor iedereen goed bereikbaar. Vlakbij grote bedrijven als Ikea, Loods 5 en in het in aanbouw zijnde Babypark. De Eilanden is een nieuw bedrijventerrein waar op dit moment aan meerdere bedrijfspanden wordt gebouwd.

Staalconstructie Bizzprint

Van ontwerp naar realiteit
Plannen maken, ontwerpen, contracten, wachten... Dat is zo'n beetje de rode draad van het proces van de afgelopen twee jaar. Hoe leuk is het dan als je heel langzaam het gebouw gerealiseerd ziet worden. Inmiddels staat het overeind en zit het bijna dicht. Als je er doorheen loopt begint het echt te leven. Al is het bijna niet voor te stellen dat we er over paar maanden aan het werk zijn.

nieuwbouw bizzprint impressie

Zo komt ons nieuwe pand er uit te zien
Dit wordt ons nieuwe plekje. Met een combinatie van steen, hout en betonelementen hebben we samen met de aannemer een ontwerp gemaakt die ons aansprak. Mooie grote raampartijen op de hoeken als blikvanger en opvallende houten elementen die de gevel breken.

nieuwbouwpand bizzprint

Nog meer ruimte voor Print, Sign en Direct Mail!
Onze ruimte groeit met meer dan de helft. In de nieuwe productieruimte kunnen we straks nog efficiënter werken aan jouw projecten. Bovendien hebben we straks ruimte om in huis auto's te kunnen beletteren en drie keer zoveel ruimte voor de handling van onze directmail klussen. Daarnaast is er ruim 400 m2 opslag voor orderpicking en voorraadbeheer voorzien. In twee speciaal ingerichte ruimtes kunnen we je straks 'printspireren' en alles wat er kan met print en sign tonen. Onze 'Ideenkamer 3.0' komt er aan!

nieuw pand Bizzprint

Eind 2023 verhuizen
We hebben nog even geduld nodig. De verhuizing staat gepland voor december 2023. 

Het is voorlopig business as usual bij Bizzprint. En dat is prima want ook dat doen we elke dag met plezier.
Lourens, Marco en Egge helpen je, samen met ons team, graag bij het realiseren van jouw Print-, Sign of DM project...

 

Nieuwsgierig naar wat Bizzprint voor jou kan betekenen? Bel Lourens, Marco of Egge om van gedachten te wisselen.

Terug naar het overzicht