ONBOARDING WELKOMSTPAKKET SAMENSTELLEN

Onboarding nieuwe medewerkers? Laat ons een welkomstpakket samenstellen om ze kennis te laten maken met jouw merk.
 

Onboarding box

Onboarding box samenstellen
Bij de onboarding van nieuwe medewerkers hoort zeker een leuk welkomstgeschenk. Je nieuwe medewerker voelt zich welkom en is meteen bekend met je merk. We kunnen compleet bedrukte boxen maken en alles netjes voor je inpakken.

onboarding welkomstgeschenk

Onboarding geschenk in mooie magneetbox
Een compleet bedrukte box van minigolf karton is een prima optie. Maar wil je het wat exclusiever? Dan is een magneetdoos een goeie optie. We kunnen die in een aantal standaard maten leveren. Het interieur maken we altijd op maat zodat alle items van jouw onboarding box netjes een plekje krijgen.

Onboarding kwartet

Onboarding? Kwartet!
Een belangrijk doel van de onboarding is niet alleen dat de nieuwe medewerker zich thuis voelt maar ook dat hij of zij het bedrijf leert kennen. Voeg een kwartet toe aan de onboarding box. Dit kwartet maken we helemaal op maat afgestemd op jouw bedrijf. Zo leert de medewerker spelenderwijs allerlei leuke weetjes over het bedrijf.

onboarding persoonlijk boekje

Brievenbusdoosje met onboarding geschenk
Misschien wil je de onboarding box wel opsturen en maak je liever een brievenbus pakketje? We hebben daarvoor prachtige magneetboxen die door de brievenbus passen. Stuur bijvoorbeeld een bedrukt moleskine notitieboekje. We maken een passend interieur in jouw huisstijlkleuren om het boekje in te leggen Zo ontstaat een exclief cadeau.

handling onboarding pakket

Handling van onboarding pakketten in Amersfoort
We doen de handling van de onboarding boxen met eigen mensen op onze loactie in Amersfoort. We heben dus optimale controle en minimale kans op vervelende foutjes. Je mag bij ons zelf je items voor de onboardingbox aanleveren. Misschien heb je namelijk nog wel leuke promotieitems liggen die prima te gebruiken zijn.

Heb je extra items nodig? We zijn geen relatiegeschenken leverancier maar we maken vaak onboardingboxen voor relaties die dat wel doen. We leggen graag het contact en zorgen dat het van A-Z geregeld wordt voor je!

 

 

Nieuwsgierig naar wat Bizzprint voor jou kan betekenen? Bel Lourens, Marco of Egge om van gedachten te wisselen.

Terug naar het overzicht