PET VILT LOGO OF TEKST OP DE MUUR

Dit is gaaf voor in je bedrijfspand! Tekst of logo van PET-vilt, nu ook met toplaag van interieurfolie... Het PET vilt is de ideale oplossing als alternatief voor de traditionele freesletters. Het materiaal is lichter en heeft de warme uitstraling van vilt.
 

Vilt letters beurs

PET-vilt letters voor beursstands
Hier zie je een toepassing van het PET-vilt wat gebruikt is voor een logo op een beursstand. Het vilt is 9 mm dik en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Het materiaal wordt voorzien van een zelfklevende rug zodat het eenvoudig is te monteren.

Vilt letters met betonlook

PET-vilt letters voor in je bedrijfspand
Wil je een tekst of logo op de muur in je kantoor of spreekkamer? Dan is PET vilt iets waar je zeker naar moet kijken. Het vilt heeft een warme uitstraling en is daarom een mooiere oplossing dan de traditionele freesletters van harde materialen.

Logo met interieurfolie

PET-vilt letters met toplaag van interieurfolie
Als je wat anders wil kunnen we nu ook de toplaag van het vilt voorzien van een interieurfolie. Daarmee kun je het vilt een andere uitstraling geven. We kiezen dan een kleur vilt die mooi aansluit bij de gebruikte toplaag.

logo PET vilt

Van betonlook tot roest of leer.  Alles is mogelijk
Interieurfolie is in heel veel verschillende uitvoeringen leverbaar. Zo kun je de tekst de uitstraling geven van hout, leer, beton of zelfs roestig metaal. We laten je graag de mogelijkheden zien.

logo van vilt

We laten je graag de mogelijkheden zien.
Op onze gloednieuwe locatie hebben we diverse voorbeelden die we je kunnen laten zien. We hebben het vilt namelijk zelf ook veel toegepast in ons interieur. het vilt is niet alleen te gebruiken voor letters en logo's maar je kunt er ook complete wanden mee bekleden. Omdat het vilt akoestisch is geeft dit een aangenaam binnenklimaat om in te werken.

 

 

Je vindt nog veel meer informatie op onze productsite: Viltletters.nl

Nieuwsgierig naar wat Bizzprint voor jou kan betekenen? Bel Lourens, Marco of Egge om van gedachten te wisselen.

Terug naar het overzicht