BESTEL BIJ ONS EENVOUDIG ALLE COVID-19 COMMUNICATIE

covid-19 communicatiemiddelen

 

Covid communicatie en preventie: doe je wat moet of doe je het anders...
We zien veel aanbod van stickers, posters, banners, afstandstrepen etc. die heel goed communiceren wat er moet...
Afstand houden, handen wassen.... Nou ja, Mark heeft het ons vaak genoeg vertelt.
Dat is ook precies wat veel van de middelen die wij zien doen: ons vertellen waar we ons aan moeten houden. Op zich prima, maar....

Geef het een positieve twist
Waar wij naar zochten is een positieve twist. Want als je zaak eindelijk weer voorzichtig open mag, en je mag weer wat gasten ontvangen... dan is dat positief toch? Dus communiceer dat dan ook! We zijn open en je bent welkom.
Dat was voor ons het haakje op basis waarvan we een serie ontwerpen hebben gemaakt die je vanaf nu kunt bestellen in onze webshop.

Eenvoudig, snel en voordelig maar wel professioneel!
Als je weer open gaat dan heb je wat te communiceren rondom de maatregelen die je wil nemen in je bedrijf om verantwoord je gasten te ontvangen. Dat ga je toch niet met tape, wat opgeplakte printjes en een stukje zeil doen hopen we...?
Met een klein budget regelen wij dat je professioneel de maatregelen in je bedrijf communiceert en je jouw gasten echt welkom heet.

Met twee stijltjes, een moderne en een vintage variant, en keuze uit 4 achtergrondkleuren is er altijd een serie te vinden die past in jouw restaurant, cafe, winkel of bedrijf. Je hoeft niet te investeren in een ontwerp, besteld precies die zaken die je nodig hebt en je komt professioneel voor de dag. 

Maatwerk mogelijk
Als je een eigen idee hebt is dat natuurlijk mogelijk. Of je nu zelf een ontwerp wil aanleveren of ons je idee laat uitwerken, binnen een paar dagen is het geregeld zodat je tijdig je raamstickers, vloerstickers, posters, afstandstrepen en pijlen in huis hebt.

► Bekijk de beschikbare middelen in de webshop

 

 

 

Terug naar het overzicht