INVESTERING IN DUPLO DOCUCUTTER 618

Rillen en snijden deden we natuurlijk al lang. Maar met steeds meer orders in kleinere aantallen en meer varianten werd het tijd voor een investering die alles efficiënter maakt. We kozen voor de DocuCutter 618 waarmee we het rillen en snijden voor een belangrijk deel kunnen automatiseren. Hieronder zie en lees je hoe we dat doen.

 

Van meerdere handelingen naar een geautomatiseerd proces
Met de nieuwe investering worden kaarten en folders niet meer als stapel gesneden en daarna apart gerild. Deze machine voert vel voor vel door en snijdt en rilt in één productiegang. Grote aantallen zullen we nog steeds op de snijmachine afwerken maar deze DocuCutter biedt bij kleine aantallen kaarten heel veel tijdwinst.

Barcode gestuurd
Deze slimme machine leest een barcode die we meeprinten met jouw opdracht. Daarmee stelt hij zich helemaal vanzelf in en rilt en snijdt jouw opdracht op de tiende millimeter nauwkeurig zonder dat we daar handmatig dingen aan moeten stellen. Dat scheelt dus tijd en werkt bovendien ook nog heel zuiver.

De DocuCutter gaat samenwerken met onze nieuwe AccurioPress
Met onze Accuriopress digitale drukpers kunnen we elke oplage digitaal drukwerk voor je maken. De belangrijkste USP's van deze nieuwe pers, die in februari komt, zijn:

- Hoge (offsetlike) kwaliteit
- Karton tot 450 grams
- Formaten tot 33 x 90 cm
- Digitaal drukken van enveloppen
- Digitaal drukken van structuur papiersoorten

Deze nieuwe digitale drukpers gaat naadloos samenwerken met onze DocuCutter. Dit doen we door de output van de AccurioPress te voorzien van de slimme barcodes die we lezen met de Docucutter. Zo voorzien we jou snel en efficiënt van het beste digitale drukwerk!

Hier lees alles over onze nieuwe AccurioPress


Naar onze blog