DUURZAME WOBBLER DRUKKEN

Wil je wobblers drukken en vind je duurzaamheid belangrijk? Kies dan voor een wobbler die uit één deel is gemaakt. Daarbij is de wiebelaar niet van kunststof maar is deze ook uit karton gesneden. Het voordeel is dat na gebruik de wobbler dus in z'n geheel bij het oud papier kan.
 

duurzame wobbler

De duurzame wobbler van Bizzprint
Het principe is dat we zowel de kaart als de wiebelaar uit één stuk karton stansen. Daarbij heb je dus geen kunststof wiebelaar nodig om de wobbler op te hangen. We stemmen de dikte en looprichting af op het formaat van de wobbler zodat hij precies goed hangt.

wobbler snijden uit een stuk

Stansen of digitaal contour snijden
Afhankelijk van de oplage van jouw wobbler kiezen we voor digitale druk of offset. Daarnaast kunnen we bij de afwerking kiezen voor digitaal contour snijden of traditioneel stansen. De digitale variant heeft bij aantallen tot ca. 1000 stuks niet alleen kostenvoordelen maar is ook duurzamer. Geen stansmes, geen drukplaten en geen inschiet!

wobbler van papier

Formaat en vorm
Een duurzame wobbler van karton kun je in principe in elke maat laten maken. Waar je rekening mee moet houden is dat te kleine maten minder geschikt zijn omdat ze dan niet lekker hangen (gewicht van de kaart is dan te laag). Hele grote wobblers zijn zwaar en dan buigt de 'papieren steel'  vaak te veel door. Ideaal zijn daarom formaten tussen ca.10x10 en 20x20 cm

foamklever

Compleet geleverd met zelfklevende foampad of acrylaat klever
We leveren de wobblers compleet met gemonteerde zelfklevende foampad. Als je graag wil dat de wobbler na gebruik verwijderd kan worden zonder lijmresten achter te laten dan monteren we een acrylaatklever. Die kun je gegarandeerd lijmvrij verwijderen. Zo loop je geen risico dat de winkel klaagt over lijmresten die jouw reclameboodschap achterlaat.

duurzame wobbler

Ga voor duurzaam met een wobbler van karton
Als je dus voor duurzaam gaat dan is een wobbler van karton een slimme keuze. Als je toch liever voor een traditionele wobbler gaat dan is het goed om te weten dat we dan uitsluitend met PVC vrije wiebelaars werken. Dus ook de traditionele wobbler kun je met een gerust hart bij Bizzprint laten maken.

 

 

Nieuwsgierig naar wat Bizzprint voor jou kan betekenen? Bel Lourens of Egge om van gedachten te wisselen.

Terug naar het overzicht