HANDLING VAN MAILINGEN EN FULFILMENT DOOR BIZZPRINT

De meeste mensen weten dat we gepersonaliseerd kunnen printen. We toveren jouw database en opmaak om in professioneel gedrukt variabel drukwerk. Dat gaat veel verder dan alleen een briefje met n.a.w. en aanhef. Zo kunnen we bijvoorbeeld gepersonaliseerde doosjes maken, of een brochure die op meerdere plekken is afgestemd op de ontvanger.

Wat niet iedereen weet is dat we je met jouw mailing ontzorgen van A - Z. Dat betekent dat het hele traject van bewerken van de database t/m het ter post bezorgen uit handen wordt genomen. Hoe dat werkt lees je hieronder.

 

Database bewerken
Bij het versturen van een gepersonaliseerde mailing heb je een database nodig. Vaak is dat een Excel of CSV bestand. Maar wat als jouw database niet compleet is, er dingen moeten worden samengevoegd of aangepast? Geen nood, we helpen je met het ontdubbelen, samenvoegen of 'repareren' van jouw database.

Drukken van jouw mailing
Als de opmaak van jouw mailing klaar is en de database in orde, gaan we zorgen voor koppeling van de gewenste velden zodat jouw opmaak wordt omgetoverd naar een gepersonaliseerd document. We kijken samen naar de proef en als alles goed is, gaan we de mailing voor je drukken. Goed om te weten dat we daar qua gramsgewichten en formaten net even verder gaan de meeste collega's...

Afwerking
Een mailing hoeft geen briefje met een folder te zijn. Jouw creativiteit bepaalt de inhoud. Zo kunnen we gepersonaliseerde doosjes maken, die we digitaal snijden en rillen. We kunnen personaliseren met (goud)folie, of dingen in vorm uitsnijden. De meeste afwerking doen we in huis wat betekent dat we daarmee extra controle kunnen uitoefenen.

Handling en fulfilment
Als jouw mailing van de pers rolt en afgewerkt is dan komt er vaak nog een complex stukje handling om de hoek kijken. Bijvoorbeeld het vergaren en matchen van verschillende items. Of het inpakken van een gimmick die samen met jouw mailing wordt verzonden. Goed om te weten dat Bizzprint dit soort handling doet. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om een USB stick die meegezonden wordt of een badjas, we zijn gewend aan het verwerken van dit soort items.

In het verlengde daarvan geldt dat ook voor het verdelen van promotionele of point of sale items over verschillende vestigingen. Het verzorgen van het drukwerk en het verdelen over verschillende adressen in de samenstelling die jij wenst is een belangrijk deel van onze dienstverlening.

Meer informatie over handling en fulfilment kun je hier vinden

Inspiratie nodig voor je volgende DM?
Bezoek hier onze blog website over Direct Mail

Terug naar onze blog