DRUKKEN EN MACHINAAL KNOPEN VAN HANGTAGS EN LABELS

Met de combinatie van onze nieuwste digitale drukpers en een traditionele touwtjes knoopmachine produceren we hangtags en labels. Hangtags zijn geschikt voor allerlei producten zoals kleding, tassen, flessen en potjes. We kunnen de hangtags op karton tot 450 grams digitaal drukken en compleet met geknoopt koordje of elastiek leveren.
 

Hangtags machinaal knopen

Hangtags in kleine oplagen
Omdat het drukproces digitaal is kunnen we je hangtags ook in kleine oplagen drukken of meerdere varianten in één run combineren. Het knopen van de hangtags met koord of elastiek gebeurt machinaal maar is ook bij kleinere aantallen interessant. 

Hangtags en labels knopen met touwtje

Hangtags drukken in grote oplagen
Als je hangtags in grote oplagen wil drukken en laten knopen kijken we altijd welk drukproces het meest geschikt is. Wanneer offset prijstechnisch interessanter is dan digitaal drukken dan bieden we dat aan. Onze partner die het machinaal knopen verzorgt heeft een capaciteit van 15.000 koordjes per uur. Dus de oplage is niet snel te groot!

Miniboekjes als hangtag

Hangtags met koord of elastiek knopen
Labels of hangtags kunnen zowel met een touwtje / koordje als met elastiek geknoopt worden. Koordjes zijn vooral geschikt om de hangtag aan bijvoorbeeld kleding of een tas te hangen. Elastiek is geschikt voor een hangtag die je aan een potje of fles wil hangen. Door de rek in het elastiek monteer je de hangtag dan makkelijk aan je product.

Inhaker in kleur

Speciale hangtags of labels
Er zijn allerlei mogelijkheden om jouw hangtag speciaal te maken. We kunnen hangtags voorzien van glans- of matlaminaat en bijvoorbeeld een foliedruk toepassen. Er zijn ook verschillende keuzes in de kleur van het koordje of elastiek. Ten slotte kun je zelfs miniboekjes of Z-Fold cards als hangtag laten uitvoeren als je meer informatie kwijt moet.

machinaal knopen

Zo werkt het knopen van een hangtag
Een machine op leeftijd maar uniek. Van dit soort machines zijn er nog maar een paar in Nederland. We ontwerpen en drukken de hangtags en in samenwerking met onze partner Brink Omega bieden we het machinaal knopen aan. Op die manier krijg je dus een compleet product geleverd zonder zorgen!

 

Nieuwsgierig naar wat Bizzprint voor jou kan betekenen? Bel Lourens of Egge om van gedachten te wisselen.

Terug naar het overzicht