DRUKKEN OF PRINTEN VAN INFORMATIE WAAIER MET SLUITRING OF BUSSCHROEF

Bizzprint in Amersfoort drukt jouw informatiewaaier op maat. Ook in kleine aantallen kun je een eigen informatiewaaier laten maken. Informatiewaaiers zijn geschikt voor assortimentsoverzichten, trainingen of product presentaties. Een informatiewaaier is een opvallend alternatief voor een folder of brochure.
 

informatgiewaaier

Informatiewaaier ook in kleine oplagen te bestellen
Omdat het drukproces digitaal is kunnen we je informatie waaier ook in kleine oplagen drukken of meerdere varianten in één run combineren. Omdat de startkosten laag zijn is dit product ook in kleinere aantallen interessant. 
Wil je direct informatiewaaiers bestellen? Je kunt hier bestellen

informatiewaaier drukken

Informatiewaaier drukken in grote oplagen
Als je informatiewaaiers in grote oplagen wil drukken kijken we altijd welk drukproces het meest geschikt is. Wanneer offset prijstechnisch interessanter is dan digitaal drukken dan bieden we dat aan. Omdat we beide technieken in huis hebben kunnen we je altijd een optimale prijs-kwaliteit verhouding bieden.

informatiewaaier printen

Informatiewaaier met sluitring of busschroef
De binding van een informatiewaaier gebeurd met een busschroef of sluitring. De busschroef is het meest geschikt voor enkelzijdig gedrukte bladen. Je schuift de bladen dan van elkaar af met lezen en daarom slaan de bladen minder makkelijk om. De sluitring is wel geschikt voor het dubbelzijdig bedrukken van de bladen. Je kunt dan de bladen eenvoudig omslaan om zo door je informatiewaaier te bladeren.

sluitring of busschroef

Speciale informatiewaaiers
We kunnen informatiewaaiers ook met een omslag maken. Of we kunnen de bladen stansen. Op die manier krijg je een opvallend product wat extra aandacht vraagt. Het is ook mogelijk een ketting aan de busschroef te bevestigen waarmee je de informatiewaaier kunt ophangen.

speciale informatiewaaier

Zo werkt het maken van informatiewaaiers
Vind je het leuk om te zien hoe het drukken van een informatiewaaier werkt? In het filmpje laten we kort zien hoe we drukken, lamineren, snijden, rondhoeken en binden. Als je meer wil weten dan kun je de chat onderin de pagina gebruiken of of bellen. Alle contactinformatie vind je op deze pagina. Weet je al wat je zoekt ? Hier vind je onze prijzen en kun je direct bestellen

 

 

Nieuwsgierig naar wat Bizzprint voor jou kan betekenen? Bel Lourens of Egge om van gedachten te wisselen.

Terug naar het overzicht