DE INHAKER ALS HANDIGE PRESENTATIE OPLOSSING
 

inhaker Bizzprint

Mulifunctionele standaard
Bizzprint heeft De Inhaker toegevoegd aan haar assortiment oplossingen voor bewegwijzering en presentatie. Deze mulifunctionele standaard met op maat gemaakte panelen is inzetbaar als desinfectiezuil, functionele display, menustandaard, reclamebord, bewegwijzering, vrijstaande wand of tafel.

Inhaker wegwijzer

Basiselementen combineren met fullcolour panelen
De basiselementen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes van 75 cm tot maar liefst 3 meter. Deze elementen zijn te combineren met een voet naar keuze of met montagebeugels voor muur of plafond. Met extra accessoires en op maat gemaakte panelen, die we fullcolour voor je bedrukken en in vorm frezen, maken we met De Inhaker creatieve displays.

Inhaker scheidingswand

Hergebruik en duurzaamheid
Een groot voordeel van De Inhaker is dat de pilaren universeel zijn. Je kunt die dus bij elke actie hergebruiken. Als je kiest om de panelen van bijvoorbeeld Reboard karton te laten maken heb je een duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor je presentaties.

Inhaker in kleur

Optioneel in je eigen huisstijlkleur
We kunnen de pilaren van De Inhaker voor je wrappen in je eigen huisstijlkleur of met elke gewenste print. Op die manier geef je de pilaren die standaard in zwart geleverd worden, een extra persoonlijk tintje. We hebben een voorbeeld in onze showroom om je te tonen hoe dat eruit komt te zien.

Inhaker lifesize

Welke toepassing heb jij voor De Inhaker?
Heb jij een idee hoe je De Inhaker kunt toepassen? Bel ons voor een vrijblijvende prijsopgave en handige templates die je kunt gebruiken voor het samenstellen van jouw eigen Inhaker.

De inhaker met bijbehorende panelen is een maatwerkproduct. Daarom vind je De Inhaker niet in de webshop maar maken we graag een complete offerte voor je die is afgestemd op jouw specifieke wensen.

Terug naar het overzicht