OVERNAME KAARTMIX EN ONZE NIEUWE COLLEGA IVY
Per 1 januari nam Bizzprint de activiteiten van Kaartmix.nl over. Bizzprint was al langer actief op de consumermarkt met de verkoop van fotoproducten onder het label Pictoprint.nl. Kaartmix past daar goed bij en de labels kunnen elkaar in de toekomst versterken. Met de overname van Kaartmix heten we ook onze nieuwe collega Ivy van Sprang welkom. Zij is verantwoordelijk voor de ontwerpen in Kaartmix en als webshopmanager bovendien contactpersoon voor de klanten van Kaartmix. Ivy zorgt elke dag voor het verwerken van de bestellingen en verzorgt de helpdesk.


Ivy van Sprang stelt zich voor
Ik ben Ivy van Sprang, 30 jaar en de webshopmanager van Kaartmix.nl.
Mijn vrije tijd vind ik leuk om met familie en vrienden door te brengen, te tekenen op mijn iPad of lekker relaxed een film te kijken. Daarnaast ben ik altijd wel bezig met de scouting, mijn secretaris functie in het bestuur of een opkomst hier en daar op de zaterdag. 

Voor Kaartmix regel ik alles voor de website. Ik maak de ontwerpen van de kaartjes en zet deze om naar templates zodat de klant ze op de website kan bewerken. Daarnaast maak ik de bestellingen klaar voor de drukkerij. Verder houd ik de socials bij en regel ik de klantenservice. 

Over Kaartmix
Kaartmix.nl is een website die zich richt op consumenten. Er zijn honderden ontwerpen beschikbaar van geboortekaarten, trouwkaarten en jubileumkaarten. De ontwerpen zijn in overzichtelijke categorieën ondergebracht. Voor iedereen is er wel een stijl beschikbaar die aanspreekt. Elk ontwerp is door de klant nog volledig aan te passen naar eigen wens. Niet alleen qua tekst maar ook de afbeeldingen en kleuren. Op die manier kun je kiezen voor een ontwerp van Kaartmix waarin je alleen je tekst aanpast, of je kunt het hele ontwerp je eigen touch geven.

 

Alle voordelen van Kaartmix op een rij:

Gratis eerste proefdruk
- Gratis witte enveloppen
- Zes verschillende papiersoorten
- Eigen afbeeldingen/foto’s plaatsen
- Persoonlijke begeleiding van ons
- Gratis verzending binnen Nederland
- Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden
- De meest uitgebreide collectie van Nederland!
- Kaarten (kleur, lettertype, teksten) volledig aanpasbaar!
- Kaarten/illustraties zijn te combineren!

 

De komende maanden zullen we werken aan een cosmetische opfrisbeurt van Kaartmix.nl. Verder zullen we nieuwe producten toevoegen.  Bezoek Kaartmix.nl voor een eerste indruk

Terug naar het overzicht