IKEA KALLAX KAST MET EIGEN DESIGN

 

Kallax kast pimpen

De basis is een standaard Ikea Kallax kast
Als je een standaard Ikea Kallax kast met Lekman bakken hebt, of je gaat er één kopen, dan hebben we wat leuks. We maken kunststof covers waarmee je jouw Kallax kast een compleet ander uiterlijk geeft.

opbouwen freesmachine Bizzprint

Je eigen ontwerp op de kast
Heb je een foto van een mooi moment, of misschien een mooi campagnebeeld van jouw bedrijf? Wij maken het mogelijk met deze beelden je Kallax om te toveren naar een super gave blikvanger. 

Lekman bakken met eigen print

Jij regelt het beeld, wij doen de rest
Je hoeft alleen maar een beeld in hoge resolutie te hebben. Dat kan een foto zijn maar ook stockbeeld (dat stockbeeld kunnen we trouwens ook voor je regelen ;-). Wij zorgen voor de opdeling en technische voorbereiding. Daarna drukken we covers op onze hypermoderne UV-Led printer is de hoogste kwaliteit. Op onze snij-freesmachine worden de paneeltjes exact op de goede maat gesneden. Als je de paneeltjes op de Lekman bakken plakt dan loopt jouw afbeelding perfect door.

Ikea Kallx kast met eigen design

Materialen en wijze van monteren
De paneeltjes waarop we jouw afbeelding drukken zijn van 3 mm Forex. Ze worden exact op de maat van de Lekman bakken gefreest en in het midden voorzien van een vierkante uitsparing die exact overeenkomt met de positie van de middelste handvat-opening in de Lekman bak. De paneeltjes worden gemonteerd met zelfklevende acrylaatplakkers. Die leveren we uiteraard bij, inclusief een hele korte handleiding. Want het werkt zo simpel dat je klaar bent in een handomdraai. Je kast voorzien van je eigen design gaat een stuk sneller dan het in elkaar zetten van de kast zelf ;-)

Terug naar het overzicht