NIEUWBOUW VOOR BIZZPRINT

Bizzprint gaat eind 2023 verhuizen naar een nieuwe locatie. We krijgen een eigen pand in Vathorst Amersfoort. Op steenworp afstand van de Ikea hebben we een kavel gekocht voor het bouwen van een nieuw pand.

De aannemer is eind januari gestart met het grondwerk. We hopen dat het pand rond de zomer wind- en waterdicht is waarna gestart kan worden met de binnenbouw. Als alles volgens planning verloopt gaan we in het laatste kwartaal van 2023 verhuizen naar de nieuwe locatie. 
 

vlaggen geplant op kavel Bizzprint

De vlaggen zijn geplant
Na bijna twee jaar van plannen maken, ontwerpen, onderhandelingen en contracten, was het in januari eindelijk zover. De grond is overgedragen. We hebben dus even onze vlaggen geplant en wat foto's geschoten. Het is nog bijna niet voor te stellen dat waar we nu in de modder stonden straks onze nieuwe werkplek is.

Start grondwerk Bizzprint

Start grondwerk
Eind januari... Vroeg in de ochtend toch even snel gaan kijken. Er is activiteit! We zijn begonnen! De aannemer is gestart met het uitgraven van de kavel. Na weken van regen een lekker drassig klusje, maar het begin is er.

nieuwbouw bizzprint impressie

Zo komt ons nieuwe pand er uit te zien
Dit wordt ons nieuwe plekje. Met een combinatie van steen, hout en betonelementen hebben we samen met de aannemer een ontwerp gemaakt die ons aansprak. Mooie grote raampartijen op de hoeken als blikvanger en opvallende houten elementen die de gevel breken.

We zijn blij met het ontwerp!

nieuwbouwpand bizzprint

Nog meer ruimte voor Print, Sign en Direct Mail!
In de nieuwe productieruimte van 600 m2 voor digitaal drukken, groot formaat print en Direct Mail kunnen we straks nog efficiënter werken aan jouw projecten. Bovendien hebben we straks extra ruimte om in huis auto's te kunnen beletteren. Voor de verwerking van Direct Mail en fulfilment opdrachten hebben we straks drie keer zoveel ruimte voor de handling van deze klussen. Daarnaast is er ruim 400 m2 opslag voor orderpicking en voorraadbeheer voorzien.

nieuw pand Bizzprint

Eind 2023 verhuizen
We hebben nog even geduld nodig. De verhuizing staat gepland voor eind 2023. 

Het is voorlopig business as usual bij Bizzprint. En dat is prima want ook dat doen we elke dag met plezier.
Lourens, Marco en Egge helpen je, samen met ons team, graag bij het realiseren van jouw Print-, Sign of DM project...

 

Nieuwsgierig naar wat Bizzprint voor jou kan betekenen? Bel Lourens, Marco of Egge om van gedachten te wisselen.

Terug naar het overzicht