NIEUWE WEBSHOP BIZZPRINT.NL GAAT LIVE
 

Regiefunctie en kennis naast eigen productie steeds belangrijker
Het beeld van een markt waarin alleen grote productiehubs en enkele kleine specialisten overleven is bekend. De bedrijven die samenwerking niet als strategie kozen zijn verdwenen of stervende. Waar vroeger onze machines het verschil maakte is dat nu anders. Vandaag gaat het om kennis, een goed netwerk en de kracht snel te kunnen schakelen. Onze regiefunctie is nu minstens zo belangrijk als onze eigen productiecapaciteit.

 

Wat bekekent dat voor jou?
Door kennis van de markt en samenwerking met specialisten met verschilende print- en druktechniek beschikken we niet over 8 machines maar over meer dan 300. De vrijheid om los van de eigen productiecapaciteit ook die van partners in te kunnen schakelen heeft ons flexibeler en scherper gemaakt en onze mogelijkheden sterk vergroot. Toch geloven we dat het beschikken over eigen productiecapaciteit op gebied van drukken, printen en sign van toegevoegde waarde is voor onze klanten. Er zijn nou eenmaal producties waar je bovenop wil zitten of vanmiddag klaar wil hebben.

Het combineren van een groot netwerk, vakkennis en de eigen productielocatie met verschillende printtechnieken biedt jou als klant echt toegevoegde waarde. Je hoeft niet te zoeken naar de beste oplossing. Dat hebben wij al voor je gedaan.

 

Het ontstaan van deze webshop
Ons enthousiasme over de waanzinnig leuke mogelijkheden in allerlei vormen van print en sign staat aan de basis van deze webshop. Op onze oude website toonden we regelmatig nieuwe projecten en dat leverde altijd nieuwe aanvragen op. Maar we wilden graag de producten waar we echt happy van worden een eigen podium geven. Liefst op zo’n manier dat onze klanten meteen kunnen zien hoeveel het kost en hoe snel het geleverd kan worden. 

Daarnaast wilde we de reguliere hardlopers die onze klanten regelmatig nodig hebben maar waar geen begeleiding of uitleg bij nodig is ook online aanbieden zodat we daar samen met de klant kosten kunnen besparen in het ordertraject. Het antwoord is een volledig nieuwe bizzprint.nl waarin beide wensen zijn ingevuld. We hopen dat jij net zo enthousiast bent als wij. Heb je suggesties laat het ons weten. We willen bizzprint.nl graag beter maken en jouw tips helpen daarbij.

Terug naar het overzicht