DAT VOELT ALS THUISKOMEN

covid-19 communicatiemiddelen

Contact houden met de medewerkers die thuis werken
Gedwongen door de Coronacrisis werken veel mensen thuis. Terugkomen van vakantie is anders als anders. In plaats van terug naar de zaak is het terug op de thuiswerkplek. Hoe leuk is het dan als er iets van je werkgever op de mat valt met een positieve boodschap, een welkom terug of een knipoog?

Lange adem...
Al dat digitale contact is leuk maar de afstand is toch lastig. Deze nieuwe werkelijkheid duurt inmiddels al een tijdje, en begint steeds normaler te worden. Voor veel mensen was de boodschap die we deze week kregen dat het thuiswerken voorlopig nog blijft toch een teleurstelling. Daarom is het juist nu belangrijk te laten weten dat het gewaardeerd wordt; het aanpassingsvermogen en het uithoudingsvermogen!

Van A - Z geregeld
Vind je het een goed idee om jouw mensen een hart onder de riem te steken? Wij helpen je van A - Z... Heb je zelf een idee dan werken we die graag voor je uit en regelen alles van ontwerp, productie en handling tot verzending. Je bepaalt zelf wat je door ons laat regelen. Voor de ene klant regelen we alles van inkoop van de gadgets t/m de verzending, voor de ander doen we voornamelijk het gepersonaliseerd printen en de handling.

In goed gezelschap!
We zagen al heel wat 'thuiswerkmailingen', door onze handen gaan; Repen chocola, Pathé thuisbioscoopbonnen, bloemzaadjes, Dextro Energy repen en meer.... We kunnen dus gerust stellen dat we ervaring hebben ;-) De klanten die je voorgingen hebben één ervaring die we in ieder geval met je kunnen delen. Stuk voor stuk worden de mailingen enorm gewaardeerd door de medewerkers. Het is een stukje aandacht die zich zeker terugbetaald...

►Wil je even van gedachten wisselen? Mail ons en we nemen contact met je op!

 

 

 

Terug naar het overzicht