STEEK DE THUISWERKERS EEN HART ONDER DE RIEM

covid-19 communicatiemiddelen

Houd contact met de medewerkers die thuis werken
Gedwongen door de Coronacrisis werken veel mensen thuis. Contact met het bedrijf verloopt voornamelijk digitaal en mensen missen het contact met de collega's. Hoe leuk is het dan als er iets van je werkgever op de mat valt met een positieve boodschap, een bedankje of een knipoog?

Uit het oog maar niet uit het hart...
Al dat digitale contact is leuk maar de afstand is toch lastig. Een stukje waardering voor de manier waarop iedereen zich heeft moeten aanpassen aan de nieuwe situatie is dan op z'n plaats. Deze nieuwe werkelijkheid duurt inmiddels al een tijdje, en begint steeds normaler te worden. Daarom is het juist nu belangrijk te laten weten dat het gewaardeerd wordt; het aanpassingsvermogen en het uithoudingsvermogen!

Van A - Z geregeld
Vind je het een goed idee om jouw mensen een hart onder de riem te steken? Wij helpen je van A - Z... Heb je zelf een idee dan werken we die graag voor je uit en regelen alles van ontwerp, productie en handling tot verzending. 

In goed gezelschap!
We zagen al heel wat 'thuiswerkmailingen', door onze handen gaan; Repen chocola, Pathé thuisbioscoopbonnen, bloemzaadjes, Dextro Energy repen en meer.... We kunnen dus gerust stellen dat we ervaring hebben ;-) De klanten die je voorgingen hebben één ervaring die we in ieder geval met je kunnen delen. Stuk voor stuk worden de mailingen enorm gewaardeerd door de medewerkers. Het is een stukje aandacht die zich zeker terugbetaald...

►Wil je even van gedachten wisselen? Mail ons en we nemen contact met je op!

 

 

 

Terug naar het overzicht