VERHUIZING BIZZPRINT KOMT DICHTERBIJ

Bizzprint gaat op 14 en 15 december 2023 verhuizen naar een nieuwe locatie in Vathorst Amersfoort. Als alles volgens plan verloopt moet maandag 18 december alles weer volop in bedrijf zijn.

De nieuwbouw zit in de laatste fase. Axance is druk bezig met de afbouw. Alle wanden staan, de kabels zijn getrokken. De electricien is alles aan het afmonteren en er is een start gemaakt met de systeemplafonds.
 

nieuwbouw Bizzprint oktober 2023

Locatie
Ons nieuwe pand komt op bedrijventerrein 'De Eilanden". Dat ligt op een mooie locatie tegen het kruispunt van de A1 en A28 aan. Mooi centraal in Nederland en voor iedereen goed bereikbaar. Vlakbij grote bedrijven als Ikea, Loods 5 en in het in aanbouw zijnde Babypark. De Eilanden is een nieuw bedrijventerrein waar op dit moment aan meerdere bedrijfspanden wordt gebouwd.

Voorgevel Bizzprint

Van ontwerp naar realiteit
De voorgevel is zo goed als klaar. Het wachten is nog op de kenmerkende kaders rondom de entree en de raampartijen. Als de afbouw klaar is kunnen we zelf aan de gang om het interieur aan te kleden. Daar gaan we uiteraard wat van onze eigen kennis en kunde voor inzetten!

nieuwbouw bizzprint impressie

Duurzaam gebouwd
Dit is een impressie van het pand zoals we dat voor ogen hadden. Er is veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Het pand is gasloos, beschikt over een klimaatinstallatie met warmte-terugwinning en op het dak komen 170 panelen die samen ruim 90.000 Kwh per jaar gaan opwekken wat ongeveer gelijk staat aan ons totale gebruik. 

straatwerk bizzprint

De parkeerplaats is bijna klaar
Voor het pand is het nog een modderpoel maar de parkeerplaats is bijna klaar. Straks in het voorjaar zullen de parkeervakken mooi groen kleuren omdat de complete parkeerplaats van graskeien is en wordt ingezaaid met gras.

nieuw pand Bizzprint

Meer ruimte voor Print & Sign en meer ruimte voor opslag
Onze ruimte groeit met meer dan de helft. In de nieuwe productieruimte kunnen we straks nog efficiënter werken aan jouw projecten. In het nieuwe magazijn zijn de palletstellingen al geplaatst. Daar gaan we blijj van worden. Op de betonnen entresolvloer krijgen we ook nog eens 100 meter kleinvakstelling voor beheren van voorraden en fulfilment. In het kantoordeel komt een mooie plek om alles wat we maken te laten zien. Onze 'Ideenkamer 3.0' komt er aan!

 

Eind 2023 verhuizen
De verhuizing staat gepland voor 14 en 15 december.

Op donderdag 14 december en op vrijdag 15 december zijn we gesloten.
Op die dagen is het even alle hens aan dek om te zorgen dat we vanaf maandag de 18e weer volop in bedrijf zijn.

 

Nieuwsgierig naar wat Bizzprint voor jou kan betekenen? Bel Lourens, Marco of Egge om van gedachten te wisselen.

Terug naar het overzicht