VERHUIZING BIZZPRINT SUCCESVOL AFGEROND

Eind december zijn we verhuisd naar ons nieuwe pand in Vathorst Amersfoort. Op ruim 1500 m2 vind je hier alles wat je nodig hebt op gebied van (grafische) communicatie. Van digitale drukpersen met bijbehorende afwerking tot moderne 'large format' printers voor sign projecten. Op deze apparatuur maken we jouw onderscheidende geprinte communicatie en ontzorgen we je van A - Z.
 

Nieuwe machines voor Bizzprint

Nieuwe machines
De verhuizing was het ideale moment om te investeren in nieuwe apparatuur. Er werd een extra Accuriopress van Konica Minolta geplaatst voor het maken van digitaal drukwerk in kleine oplagen. Een mooie aanvulling op z'n grote broertje waarmee we tot 90 cm grote drukvellen kunnen drukken.

Op gebied van signing werd geïnvesteerd in de Canon Colorado M5. Een echte alleskunner. Fullcolour met wit en zelfs combineren van mat en glans in één machine...

Verhuizing Bizzprint

De verhuizing
Eind december was het zover. 40 vrachtwagens vol voorraden, meubilair en machines werden vanuit onze oude locatie naar het nieuwe pand gebracht. Dat was een flinke operatie maar met een weekeindje doorwerken draaide na 2 dagen bedrijfssluiting alles weer.

Print helden Amersfoort

Alles valt op z'n plek
Na de verhuizing konden we gelukkig weer aan de gang. Tussendoor druk geweest met opruimen. En natuurlijk met de aankleding van het pand. Nu staat alles op z'n plek en hebben we onze draai gevonden. Super fijn om alles weer goed op orde te hebben.

Aankleding kantine Bizzprint

Aankleding met een eigen touch
In de aankleding hebben we zoveel mogelijk zelf gedaan. Muren met een print, toepassing van allerlei vormen akoestisch vilt en PET-vilt teksten op de muren. Leuk om met de aankleding meteen te laten zien wat er allemaal mogelijk is.

Ideeenkamer Bizzprint

Welkom in onze ideeënkamer
Onze nieuwe ruimte voor het opdoen van inspiratie... Hier vind je allerlei voorbeelden van kaarten, brochures, boeken, mailingen en speciale printprojecten. Ze kunnen je maar zo op een idee brengen. Dat is ook precies de functie van deze ruimte.

Wil je even brainstormen en aan de hand van voorbeelden ontdekken wat de mogelijkheden zijn? Dan is dit zeker een plek om te bezoeken! Je bent van harte welkom! geven we je meteen de grand tour door ons nieuwe onderkomen.

 

Nieuwsgierig naar wat Bizzprint voor jou kan betekenen? Bel Lourens, Marco of Egge om van gedachten te wisselen.

Terug naar het overzicht