ER WERD VEEL VERNIEUWD BIJ BIZZPRINT IN 2021 :-)

Ondanks de uitdagende omstandigheden in de markt waren we in staat mooie investeringen te doen. Heel belangrijk want daarmee zijn we nog beter in staat om super snel mooie Print & Sign producties te leveren. Omdat we natuurlijk best trots zijn op deze vernieuwingen zetten we ze kort voor je op een rij:
 

Accuriopress Bizzprint

Nieuwe AccurioPress C12000
In februari werd een hagelnieuwe digitale pers geplaatst. Onze nieuwe AccurioPress print vellen tot maar liefst 90 cm lang, verwerkt tot 450 grams karton en kan zelfs structuurpapier en enveloppen drukken. Cool hè?
Als je nieuwsgierig bent wat deze digitale drukpers voor jou kan doen dan kun je hier meer lezen.

docucutter bizzprint

Nieuwe Duplo Docucutter ril-snijmachine
Om het snijden en rillen van kaartjes te automatiseren hebben we begin 2021 een digitale kaartsnijder geïnstalleerd. Deze machine rilt en snijdt kaarten volledig automatisch. Daardoor kunnen we efficiënter afwerken en dat zorgt voor kortere doorlooptijden. Als je nieuwsgierig bent naar hoe de Docucutter werkt kun je hier meer lezen

Overname Kaartmix

Overname Kaartmix en verwelkomen nieuwe collega Ivy
Begin van het jaar namen we Kaartmix.nl over en kwam Ivy van Sprang ons team versterken. Kaartmix biedt een grote collectie trouw- en geboortekaarten die allemaal door Ivy zijn ontworpen. Op de website kun je elk design volledig aanpassen aan je eigen wensen en de kaarten bestellen op diverse speciale papiersoorten. Wil je meer weten over Kaartmix dan kun je hier verder lezen

Inhaker in kleur

Nieuw zwart-wit productiesysteem
Eind van het jaar werd er een nieuw Xerox zwart-wit systeem geplaatst. Deze machine heeft diverse inline afwerkmogelijkheden waaronder het maken van geniete boekjes met Square Fold. Dat betekent dat er kant en klare geniete boekjes uitkomen met een mooie rechte rug. Daardoor kunnen we boekjes maken tot 80 pagina's die er uit zien alsof ze gelijmd zijn en mooi vlak blijven liggen.

Multigraf ril-vouwmachine Bizzprint

Nieuwe ril-vouwmachine
We sloten het jaar af met de plaatsing van een nieuwe ril-vouwmachine. Met deze oplossing van Multigraf kunnen we in één gang kaarten en folders tot een lengte van 90 cm volledig automatisch rillen en vouwen. Omdat alles digitaal is en volledig via de display instelbaar past deze machine super goed in onze digitale drukkerij. We verwerken immers heel veel kleine opdrachten met wisselende formaten. Dat gaat nu extra snel met deze alleskunner!

 

Bizzprint is helemaal klaar voor de toekomst. In het investeringsplan van de afgelopen twee jaar is een groot gedeelte van de print- en afwerkapparatuur vernieuwd. Zowel op gebied van print als sign zijn we daardoor weer helemaal 'bij de tijd'. Dat zie je terug in de producten die we maken en dat wordt opgemerkt. In 2021 konden we daardoor groeien en nieuwe relaties aan ons binden.

 

Ook nieuwsgierig naar wat Bizzprint voor jou kan betekenen? Bel Lourens of Egge om van gedachten te wisselen.

Terug naar het overzicht